Bödeker MAAKT HET BONT 

De bontwinkel voor lammy coats en bontjassen

Bent u nog op zoek naar een jas voor de winter? Heeft u de vaste winkelroute al afgelegd in uw stad maar bent u nog niet geslaagd? Stap dan eens binnen in onze bontwinkel. Wij hebben een groot aanbod modieuze bontjassen die u warmhouden tijdens de wintermaanden. 

Bekijk de collectie van Bonthuis Bödeker uit Den Haag 

Het aanbod van onze bontwinkel

Er zijn veel soorten bont, ieder met een eigen kenmerk. Denk aan verschillen in de zachtheid en de kleur. Door de jassen aan te trekken en het zachte bont te voelen, komt u erachter wat voor bontjas bij u past. Lang of kort, een bodywarmer, een mantel met alleen een bontkraag: bij Bonthuis Bödeker vindt u het grootste aanbod. Onze damesmantels zijn stuk voor stuk uniek en vrouwelijk.


One of a kind design

Bent u op zoek naar een specifiek design maar kunt u het niet vinden? Onze couturier maakt van uw eigen ideeën en wensen een speciaal ontwerp. Ook als u zoekt naar een heren bontjas kunnen wij deze maken.


Heeft u al een bontjas maar is het model voor uw gevoel niet meer van deze tijd? Bonthuis Bödeker vermaakt en restylet de jas voor u. Zo heeft u er weer jaren draagplezier van. Wij hebben ook diverse bontaccessoires. Wilt u bijvoorbeeld een bontkraag op uw jas? Deze zetten wij er graag voor u op. Geef uw jas een andere look en laat hem vermaken bij Bonthuis Bödeker.

KOM LANGS IN DE WINKEL


* Tijdens de zomermaanden kunnen wij uw bontmantel in bewaring nemen. Dit ter bescherming tegen uitdroging en motten.

Bonthuis Bödeker
Weissenbruchstraat 199 
2596 GE Den Haag


Telefoon:

070 324 86 55

Privacyverklaring

De bontwinkel in Den Haag voor lammy coats en damesmantels

KvK-nummer:

27037777 


E-mailadres:

 a.bodeker@telfort.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag 10:00 - 18:00

Woensdag 10:00 - 18:00

Donderdag 10:00 - 18:00

Vrijdag 10:00 - 18:00

Zaterdag 10:00 - 16:00

Zondag Gesloten