Bödeker maakt het bont

De bontwinkel voor lammycoats en bontjassen

Bent u nog op zoek naar een jas voor de winter? Heeft u de vaste winkelroute al afgelegd in uw stad maar bent u nog niet geslaagd? Stap dan eens binnen in onze bontwinkel. Wij hebben een groot aanbod modieuze bontjassen die u warm houden tijdens de wintermaanden.

Bekijk de collectie van Bonthuis Bödeker uit Den Haag

Het aanbod van onze bontwinkel

Er zijn veel soorten bont. Ieder met een eigen kenmerk. Denk aan de verschillen in de zachtheid en de kleur. Door de jassen aan te trekken en het zachte bont te voelen, komt u erachter wat voor bontjas bij u past. Lang of kort, een bodywarmer, een mantel met alleen een bontkraag: bij Bonthuis Bödeker vindt u het grootste aanbod. Onze damesmantels zijn stuk voor stuk uniek en vrouwelijk.

One of a kind design

Bent u op zoek naar een specifiek design maar kunt u het niet vinden? Onze couturier maakt van uw eigen ideeën en wensen een speciaal ontwerp. Ook als u zoekt naar een heren bontjas, kunnen wij deze maken.

Heeft u al een bontjas maar is het model voor uw gevoel niet meer van deze tijd? Bonthuis Bödeker vermaakt en restylet dit voor u. Zo heeft u er weer jaren draagplezier van. Wij hebben ook diverse bontaccessoires. Wilt u bijvoorbeeld een bontkraag op uw jas? Dit zetten wij er graag voor u op. Geef uw jas een andere look en laat hem vermaken bij Bonthuis Bödeker.